Aangename kennismaking

" De perfecte stabiliteitsstudie bespaart geld en onnodige kosten voor de bouwheer en de aannemer. Deze visie vormt het uitgangspunt voor elk project waarvoor u ons inschakelt. Binnen de driehoek van bouwheer, architect en aannemer positioneren wij ons als geëngageerde en meedenkende partner die elke partij ondersteunt om zijn of haar doelen te realiseren.

De bouwheer wil zijn project correct, binnen budget en volgens de afgesproken timing voltooien. Met het grootste respect voor de gemaakte keuzes, werken wij het ontwerpplan van de architect technisch uit. De aannemer heeft nood aan praktisch toepasbare, gemakkelijk leesbare en gedetailleerde uitvoeringsplannen.

Door iedere dag onze berekeningen, technische overwegingen en controletaken nauwgezet uit te voeren en in contact te staan met onze klanten, maken wij deze uitdaging voor u waar. Dezelfde visie van overleg en kwaliteitswerk volgen wij bij het uittekenen van staalstructuren. Aarzel dan ook niet om ons uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek voor uw project."

AB Associates

 

Enkele recente projecten

Klik op de foto voor meer informatie

Offerte

Vraag uw gratis offerte hieronder aan :


© Copyright 2013, www.abassociates.be | All rights reserved | Contact: info@abassociates.be                     design & ontwikkeling www.ambupc.be