ab associates © 2018

Over AB Associates

WE STUDY, CALCULATE, DRAW AND PLAN GREAT BUILDING STRUCTURES

Het multidisciplinair studiebureau AB associates bv werd in 1999 opgericht. Sindsdien is het bureau sterk gegroeid en telt het een 17-tal bekwame ingenieurs en bouwkundige experten. De dagelijkse leiding van het studiebureau is in handen van Ingenieur Koen Vertessen. Kurt Vandecan en zijn team zijn expert in het uittekenen van 3D staal en -betonstructuren.

“De perfecte stabiliteitsstudie bespaart geld en onnodige kosten voor de bouwheer en de aannemer. Deze visie vormt het uitgangspunt voor elk project waarvoor u ons inschakelt. Binnen de driehoek van bouwheer, architect en aannemer positioneren wij ons als geëngageerde en meedenkende partner die elke partij ondersteunt om zijn of haar doelen te realiseren.

AB Associates team
AB Associates social

De bouwheer wil zijn project correct, binnen budget en volgens de afgesproken timing voltooien. Met het grootste respect voor de gemaakte keuzes, werken wij het ontwerpplan van de architect technisch uit. De aannemer heeft nood aan praktisch toepasbare, gemakkelijk leesbare en gedetailleerde uitvoeringsplannen.

;

Door iedere dag onze berekeningen, technische overwegingen en controletaken nauwgezet uit te voeren en in contact te staan met onze klanten, maken wij deze uitdaging voor u waar. Dezelfde visie van overleg en kwaliteitswerk volgen wij bij het uittekenen van staalstructuren. Aarzel dan ook niet om ons uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek voor uw project.

AB Associates vacatures

Kunnen wij iets voor u (be)tekenen?

contacteer ons

Als u meer wilt weten over ons werk of wilt bespreken hoe we u verder kunnen helpen met het ontwikkelen van uw project, stuur ons dan een e-mail, bel ons of kom langs in ons kantoor.