ab associates © 2018

Brugge Kavel 3B

Opdrachtgever: Group GL International nv

Architect: Binst Architects

Jaar: 2019

Oppervlakte: 24.650 m²

Over het project

nieuwbouw Radisson Blu Hotel, kantoren Proximus en 48 appartementen

 

 

 

Over het project

Nieuw Brugge fase III wordt opgetrokken op een unieke locatie aan het station van Brugge, op wandelafstand van het historische centrum. Het project maakt deel uit van een groter geheel. Fase III bestaat uit twee nieuwe gebouwen met een groen ingericht binnenplein en sluit naadloos aan op de twee eerder gerealiseerde fases. (24.650 m² inclusief parking)
Het gebouw omvat aan de spoorzijde kantoren met een bedrijfsrestaurant bestemd voor Proximus. Aan de oostzijde is het viersterrenhotel voor ‘Radisson Blu’ gelegen met 106 gastenkamers, 3 luxe suites op de 11de verdieping en verscheidene conferentieruimten op de 12de verdieping, beneden bevindt zich een brasserie. Bovenop het kantoorgebouw en het hotel zijn ‘The Penthouses’ gelegen. Deze 17 luxe appartementen met hotelservice zijn uitgerust met twee of drie slaapkamers, grote leefruimtes, ruime overdekte terrassen en panoramische ramen die een fantastisch zicht bieden op het historisch erfgoed van Brugge. Aan de zijde van ons eerder gerealiseerde project van fase II is een investeringsproject gelegen dat bestaat uit 30 nieuwbouwappartementen met een of twee slaapkamers en een aangenaam terras met zicht op het groene middenplein of de Brugse Vesten.

Fotografie : BINST ARCHITECTS, Yvan Glavie

 


Vorig project:
«

Volgend project:

Kunnen wij iets voor u (be)tekenen?

contacteer ons

Als u meer wilt weten over ons werk of wilt bespreken hoe we u verder kunnen helpen met het ontwikkelen van uw project, stuur ons dan een e-mail, bel ons of kom langs in ons kantoor.